Page 9 - cykelruter_2014
P. 9
Før cykelturen Cykelture i det åbne land er en god oplevelse for krop og sjæl - alle sanser kommer i brug. Før cykelturen En cykeltur på i naturen på de mindre veje giver unikke oplevelser: du ser naturen med fora og fauna, der er fred og ro, der kan være imponerende anlægsarbejder fra fortiden, få biler så de feste cykelruter er meget børnevenlige, du kommer igennem byerne, og du får lidt motion. Husk cykelpumpen ... Ved cykelruterne kan der være langt til nærmeste beboelse, så det er en god idè at have cykelpumpen og lappesager med. Det vil heller ikke være af vejen at have lidt værktøj med, så du kan udføre småreparationer - spørg din cykelhandler hvad der bør være i ”reparations- Humlebi i vild timian tabletter med. Er der varmt, sveder du meget og kommer let til at mangle salt. Når du er meget udkørt og lige mangler energi til de sidste kilometre, er det godt med lidt druesukker. Ahhh .., modne hindbær Uden mad og drikke tasken”. Du skal have rigeligt med væske med. Vand og æblejuce Du kan købe en lille fks taske til at fastgøre ved sad- er godt. len eller på stellet, hvor der er plads til lappesager og Og så en god madpakke lavet med groft brød . 1 værktøj. Det er heller ikke af vejen at have frugt med - husk at skylle frugten inden du tager hjemmefra, for dit med- ... og glem ikke plaster bragte vand er til at drikke. Der kan ske uheld! Så vær forberedt med at have et par stykker plaster og en forbinding med. Hvad ser du Har du børn med på cykelturen og barnet vælter, kan et Rabatter ved cykelruterne bliver normalt ikke sprøjtet, stykke plaster gøre underværker. hvorfor der er et fot fora og fauna. Det vil også være en god idè at have druesukker og salt Harer i brakmark Byhus i Jelling 1. Vi bager selv groft brød til vore cykelture: 9 dl. koldt vand, ca. 25 g gær, salt, ca. 100 g økologisk speltgrahamsmel, ca. 100 g økologisk fuldkorns hvedemel, ca. 75 g solsikkekærner, ca. 75 g sesamfrø, ca. 75 g hakkede valnødder, ca. 500 g økologisk speltmel, ca. 500 g økologisk hvedemel,. Dejen hæver koldt i ca. 8 timer. Æltes og formes til enten futes eller boller, efterhæver i ca. 1 time og bages ved ca. 175 C i ca. 18 minutter. 0 9
   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14